De traditionele steenoven is de meest gekende en gewaardeerde pizzaoven van pizzabakkers over de hele wereld.
Het is een uitstekende pizzaoven voor pizzeria’s die traditioneel willen bakken met een perfecte bak kwaliteit.
De oven is gemaakt van vuurvaste materiaal.
De MAM traditionele oven is gemaakt in 9 stukken vuurvaste materialen, 10 cm dikte, zorgt voor maximum opbrengst met minimale consumptie.
De steenoven kan zich opwarming in 15 – 20 minuten, aangezien de warmte in de oven blijft hangen.
De houtgestookte steenovens van MAM garanderen een authentieke smaak en een grote capaciteit.
De gasgestookte pizzaovens garanderen schoon bakken en gebruiksgemak.
Deze professionele pizzaovens worden gemaakt in Italië. Voor elke toepassing bieden wij prachtige steenovens voor uw restaurant.
Enkele unieke voordelen van MAM pizzaovens op een rij:
- Korte voorverwarmtijd door gebruik van gasbrander bij opstart.
- Een hout gestookte oven geeft uw pizza meer smaak.
- Bereidingstijd voor een pizza 1 à 2 minuten (!)
- Grotere bestellingen geen probleem.
Technische aspecten:
- 10 jaar garantie op de stenen ovenvloer
- een bakcyclus van 1 à 2 minuten.
- Wanneer de baktijd verstreken is wordt u gealarmeerd door de timer
- Voor het uit nemen van de pizza’s uit de oven vertraagt het draaiplateau
- Onder de oven bevind zich voldoende ruimte voor het hout.
- Uitvoering geheel naar uw smaak. Al dan niet met mozaïek.
Kies zelf:
- Standaard vorm / Koepel vorm
- Statische bakkamer / Roterende bakplaat
- De grote van de oven Ø 95 / Ø 115 / Ø 135 / Ø 145 / Ø 160
- 1-deurs / 2-deurs pizzaoven
- Houtgestookt / Gasgestookt / Combi
- Type bedieningspaneel
- Verschillende ovenmonden standaard 54 cm / Genova 82 cm / Design 68 cm
- Standaard front / Marmeren front
- Buitenkant oven mozaïek / geverfd / glasvezel