Neem contact op met de klantenservice
Deegmengers
De juiste deegmenger voor uw pizzeria kiezen
Als pizzeria-operator is deeg jouw valuta: je maakt het deeg om het deeg te verdienen. Het is dus van cruciaal belang om de juiste kneder te kopen voor het verwerken van je belangrijkste product. Maar kneders kunnen ook elke dag in de pizzeria worden gebruikt om andere essentiële ingrediënten, zoals saus, kaas en toppings, te maken. Rekening houdend met factoren zoals capaciteit, veelzijdigheid, snelheid en duurzaamheid, kan een kneder helpen jou verkoop te laten stijgen.
Dus wat zijn de voor- en nadelen van de twee meest voorkomende soorten mixers, spiraal en planetair? Welke is geschikt voor jou? Of moet je in beide investeren?
Spiraalkneders
In pizzeria’s hebben spiraalmengers één focus: deeg maken. Ze worden zo genoemd vanwege de beweging van de haak – vergelijkbaar met een draaiende kurkentrekker, maar omgekeerd (als het de andere kant op draait, trekt het het deeg omhoog en uit de kom).
Spiraalkneders zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en zijn meestal veel groter dan een planeetmenger. Omdat spiraalkneders bijna uitsluitend worden gebruikt voor deeg, worden ze gemeten voor hoeveel deeg ze kunnen maken.
Een spiraalkneder is de juiste keuze voor de grote pizzeria’s omdat er minder tijd en minder arbeid voor nodig is om meer producten te maken. Ook als je pizzeria momenteel geen groot volume heeft is het belangrijk om de toekomstvisie te overwegen bij het kiezen van een mixer
Als je de productie in jouw pizzeria wilt laten groeien – of wilt uitbreiden naar extra of grotere locaties – kan een spiraal de juiste keuze voor je zijn. . Of als je op zoek bent naar een mixer om alleen deeg te mengen.
Planeetmengers
Voor diegene die geen grote capaciteit hoeven draaien en ook niet deze visie dragen in de toekomst. Of als je een kneder zoekt die meer taken moet uitvoeren dan alleen deeg mengen is een planeetmenger zeer geschikt. Deze kneder is genoemd naar zijn ontwerp: de mixer draait maar de kom blijft stilstaan, net als de aarde die rond de zon draait.
Wat deeg kneden betreft, bieden planetaire en spiraalmengers dezelfde prestaties met het kneden van het deeg, kiezen tussen deze kneders is dus om veelzijdigheid en capaciteit.