Verzendkosten

Op producten besteld en afgerekend in onze webshop:

Nederland:

 • Voor bestellingen onder €49,- ex BTW   ( €59,29- inclusief btw)
  Kosten € 5,95- ex BTW ( €7,20- inclusief btw)
 • Bestellingen boven €49,- ex BTW
  Gratis

België:

 • Voor bestellingen onder €99,- ex BTW   ( €119,79- inclusief btw)
  Kosten € 14,95- ex BTW ( €18,09- inclusief btw)
 • Bestellingen boven €99,- ex BTW
  Gratis

Bij maatwerk producten maken wij de verzend / montage kosten bekend in de offerte.

Maatwerk

Bij maatwerk producten zijn de verzendkosten en levertijd sterk afhankelijk van je wensen. In het geval van maatwerk maken wij de verzend / montage kosten bekend in de offerte.

Levertijd

Doorgaans leveren wij producten besteld en afgerekend in de webshop binnen 1-4 weken, het grootste deel wordt binnen 1-2 weken afgeleverd.
Mocht de levertijd langer bedragen dan ontvangt je hierover een bericht.

Voor een accurate schatting van de levertijd bel: 0599 470 746

Afhalen:
Indien gewenst kun je je bestelling zelf afhalen in Gieten. De verzendkosten zijn gelijk. Bij zelf afhalen ontvangt je een e-mail wanneer je bestelling binnen is.

Verzending van je bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. Als je een bestelling heeft geplaatst, ontvangt je een ordebevestiging via e-mail. Je wordt tevens via e-mail op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Zodra je bestelling verzonden wordt ontvangt je een e-mail met daarin het track en tracé nummer van je verzending. Via de link in je ontvangen e-mail kan je via de website van PostNL of DHL de zending volgen. De koper draagt het risico van de producten vanaf het ogenblik waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden.
De koper is gehouden bij aflevering de producten in ontvangst te nemen. Bij gebreke daarvan worden de producten door PostNL of DHL opgeslagen.

Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze teruggestuurd naar Pizzapartner In geval de koper de producten geweigerd heeft of ze binnen 2 weken niet heeft afgehaald van de door PostNL of DHL opgegeven opslagplaats, heeft pizzapartner het recht een factuur te sturen van de door pizzapartner gemaakte kosten. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede waardevermindering. Deze kosten bedragen 15% van de hoofdsom met een minimum van € 50,-.