1.

Kies een basismodel

2.

Kies een type / capaciteit

Warmtebron en capaciteit per bakcyclus

3.

Bepaal de afwerking

Kleuren, mozaïek, glasvezel of maatwerk

4.

Vraag offerte / advies aan

Wij bespreken graag je wensen met je

Showing all 6 results

Toon sidebar
Tip
oven easy
Sluit

Easy Static Pizzaoven – een voordelige compacte steenoven

De Static pizzaoven “Easy” is geschikt voor iedereen die een voordelige en compacte steenoven zoekt. De bakplaat en isolatie laag zijn minder
Tip
Napoli Pizza Oven Italiaans
Sluit

Napoli pizzaoven – de Napolitaanse steenoven

Deze kunstzinnige vorm geeft  de authenticiteit van het echte Napolitaanse steenoven weer. Volgens de traditie word pizza alleen gebakken in een houtgestookte of gasgestookte oven waar het warmtebron een temperatuur van 300 tot 400 C  bereikt. Dit is belangrijk voor het bakken van een perfecte pizza. Dankzij de accurate design van de oven zijn de beheerkosten zeer laag. De enkele mond helpt consumptie te verlagen.
Tip
Professionele pizza steenoven
Sluit

Pizza steenoven 1 deurs

1 Deurs compact model Pizza steenoven met statische of roterende bakvloer. Deze compacte steenoven heeft een hoge productie dankzij de roterende stenen bakvloer. Ideaal voor pizzeria's met weinig ruimte.
Tip
2deurs pizzaoven
Sluit

Pizzaoven roterend met 2 deurs – gas- en/of houtgestookt

Deze 2 deurs pizzaoven is perfect voor de restaurants die grote kwantiteit pizza’s bakt en die de productie willen opvoeren maar zonder extra
traditionele-steenovens
Sluit

Traditionele Steenoven Statisch of Roterend

De traditionele steenoven is de meest gekende en gewaardeerde pizzaoven van pizzabakkers over de hele wereld. Het is een uitstekende
zuivering
Sluit

Zuiveringssysteem pizzaoven

Nu voor professionele houtovens ontworpen een speciale rookgas- en roet zuiveringssysteem. De speciale apparatuur verwijderd alle roetdeeltjes die vrijkomen uit