• Eigen service en onderhoudsdienst
  • Advies op maat
  • Eigen service en onderhoudsdienst
  • Advies op maat
  • 0599 470 746 (9-17 werkdagen)
PizzaPartner.nl PizzaPartner.nl

Bel Alja (werkdagen 9-17)

Of één van onze andere productexperts

+31 (0)599 470 746
PizzaPartner.nl PizzaPartner.nl
0 items / €0.00
Menu
  • Home
  • Professioneel
    • Steenovens
      • Elektrische ovens
      • Combi gas/hout gestookte pizzaovens
      • Houtgestookt pizzaovens
      • Gasgestookte pizzaovens
    • Mobiele pizzaovens
    • Pizzeria apparatuur
      • Pizzavormer
      • Pizza Werkbanken
      • Koeling
      • pizza Deegroller
      • Deegmengers
  • Thuisovens
    • Pizzaovens voor buiten
    • Pizza oven voor binnen
    • Pizza oven bouwpakketten
      • Elektrische pizzaovens
  • Inspiratie
    • Galerij
    • Tips en Informatie
    • Recepten
Contact

Pizza Werkbanken

HomeProfessioneelPizzeria apparatuur Pizza Werkbanken

Toont alle 12 resultaten

Toon sidebar
Toon 12 24 36
Sluit

IGF Fornitalia gekoelde werkbank 2 deurs

Sluit

IGF Fornitalia gekoelde werkbank 3 deurs

Sluit

IGF Fornitalia werkbank 4 deurs

Sluit

Pizza werkbank 1 deurs met 5 laden

Sluit

Pizza werkbank 2 deurs

Sluit

Pizza werkbank 2 deurs

Sluit

Pizza werkbank 2 deurs

Sluit

Pizza werkbank 2 deurs met 5 laden

Sluit

Pizza werkbank 2 deurs met 7 laden

Sluit

Pizza werkbank 3 deurs

Sluit

Pizza werkbank 3 deurs

Sluit

Pizza werkbank 3 deurs

De juiste deegmenger voor uw pizzeria kiezen

Als pizzeria-operator is deeg jouw valuta: je maakt het deeg om het deeg te verdienen. Het is dus van cruciaal belang om de juiste kneder te kopen voor het verwerken van je belangrijkste product. Maar kneders kunnen ook elke dag in de pizzeria worden gebruikt om andere essentiële ingrediënten, zoals saus, kaas en toppings, te maken. Rekening houdend met factoren zoals capaciteit, veelzijdigheid, snelheid en duurzaamheid, kan een kneder helpen jou verkoop te laten stijgen.

Dus wat zijn de voor- en nadelen van de twee meest voorkomende soorten mixers, spiraal en planetair? Welke is geschikt voor jou? Of moet je in beide investeren?

Spiraalkneders

In pizzeria’s hebben spiraalmengers één focus: deeg maken. Ze worden zo genoemd vanwege de beweging van de haak – vergelijkbaar met een draaiende kurkentrekker, maar omgekeerd (als het de andere kant op draait, trekt het het deeg omhoog en uit de kom).
Spiraalkneders zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en zijn meestal veel groter dan een planeetmenger. Omdat spiraalkneders bijna uitsluitend worden gebruikt voor deeg, worden ze gemeten voor hoeveel deeg ze kunnen maken.

Een spiraalkneder is de juiste keuze voor de grote pizzeria’s omdat er minder tijd en minder arbeid voor nodig is om meer producten te maken. Ook als je pizzeria momenteel geen groot volume heeft is het belangrijk om de toekomstvisie te overwegen bij het kiezen van een mixer
Als je de productie in jouw pizzeria wilt laten groeien – of wilt uitbreiden naar extra of grotere locaties – kan een spiraal de juiste keuze voor je zijn. . Of als je op zoek bent naar een mixer om alleen deeg te mengen.

Planeetmengers

Voor diegene die geen grote capaciteit hoeven draaien en ook niet deze visie dragen in de toekomst. Of als je een kneder zoekt die meer taken moet uitvoeren dan alleen deeg mengen is een planeetmenger zeer geschikt. Deze kneder is genoemd naar zijn ontwerp: de mixer draait maar de kom blijft stilstaan, net als de aarde die rond de zon draait.

Wat deeg kneden betreft, bieden planetaire en spiraalmengers dezelfde prestaties met het kneden van het deeg, kiezen tussen deze kneders is dus om veelzijdigheid en capaciteit.

Hulp nodig?

Neem contact op met de klantenservice

+31 (0)599 470 746

(bereikbaar op werkdagen 9uur-17uur)

  • Service en onderhoudsdienst met landelijke dekking.
  • Gespecialiseerde medewerkers adviseren je in de beste keuzes.
  • Meest compleet in professioneel pizzabakken.
  • Uniek in Nederland: Bij steenovens leveren wij 10 jaar garantie op alle vuurvaste onderdelen.

Volg ons:

  • Tips en recepten in onze eigen blog!
  • Volg ons op facebook
  • Inspiratie en recepten op Pinterest
  • Bekijk productvideo's op Youtube

Pizza Partner pizzaovens en materialen Logo

Pizza Partner is onderdeel van POBO Group B.V.

Adres: Vlaskamp 10
9461 VB, Gieten (Drenthe)

Tel: 0599 470 746
Mail: info@pizzapartner.nl

KvK: 64443760

Recepten en tips
  • olijfbrood-steenoven
    Recept voor olijfbrood uit de steenoven
  • Pizza Steenoven MAM Forni
    Pizza steenoven kopen? Zo maak je de juiste keuze
  • recept pizzadeeg in de steenoven
    Zo maak je heerlijke pizzadeeg voor een houtgestookte pizzaoven
Klantenservice
  • Contact
  • Bedenktijd en Retour
  • Verzending en Levertijd
  • Garantie en Klachten
Informatie
  • Privacy en Cookies
  • Algemene voorwaarden
2021 Pobo Group B.V.
  • Menu
  • Categorieën
  • Professioneel
    • Steenovens
      • Gasgestookte pizzaovens
      • Houtgestookt pizzaovens
      • Combi gas/hout gestookte pizzaovens
    • Mobiele pizzaovens
    • Elektrische ovens
    • Pizzeria apparatuur
      • Pizzavormer
      • pizza Deegroller
      • Deegmengers
      • Koeling
      • Pizza Werkbanken
  • Thuisovens
    • Pizzaovens voor buiten
    • Pizza oven voor binnen
    • Pizza oven bouwpakketten
  • Home
  • Inspiratie
    • Galerij
    • Recepten
    • Tips en Informatie
  • Klantenservice
    • Contact
    • Bedenktijd en Retour
    • Garantie en Klachten
    • Verzending en Levertijd
  • Informatie
    • Privacy en Cookies
    • Algemene voorwaarden
  • Bel nu: 0599 470 746
Winkelwagen
Sluiten
Om je beter van dienst te kunnen zijn en voor analytische doeleinden maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze site gaat je hiermee akkoord.
Meer info Accepteren
Begin met typen om producten te zien die je zoekt.