Herroepingsrecht:

Bij standaard webshop artikelen:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95- per pakket maar kunnen hoger zijn bij (grote) pakketten, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder of gebruik als richtlijn onze verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pizzapartner.nl, meld u retour bij voorkeur ook telefonisch: 0599-470746. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download het Retourformulier hier

Uitzonderingen:

Offerte producten (Maatwerk)

Producten die u via offerte naar u worden gestuurd worden op maat volgens de door u ingevoerde / gekozen specificatie gemaakt. Dit gaat om een maatwerk product. Het standaard herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.  De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Offerte producten annuleren binnen 2 werkdagen

Dit kan nog zonder opgaaf van redenen binnen 2 werkdagen na plaatsing van de bestelling. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pizzapartner.nl, meld de annulering bij voorkeur ook telefonisch: 0599-470746

Offerte producten annuleren na 2 werkdagen?

Wanneer u zich later bedenkt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, meld dit eerst telefonisch en daarna ook via de e-mail. Wanneer de productie nog niet gestart is zullen wij kosteloos annuleren en het orderbedrag terugstorten. Na start van productie is er geen volledige teruggaaf meer mogelijk op basis van herroeping.

Verkeer bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.